• tspanjaard

2021-12-05 - Unua virtuala kunveno de INOE

Updated: 3 days ago

INOE organizas sian unuan virtualan kunvenon la 5an de Decembreo 2020.

Kaŭze de la sankrizo, multaj partoj de la mondo suferas trudizoliĝon. Konsekvence naturistoj ne estas liberaj iri ekstere, sunumi, partopreni naturistajn eventoj, ktp. Samtempe, multaj esperantistaj enventoj estas haltitaj. Do ni havas malpli oportunecojn interrenkonti ol kutime.

Pro tiuj kialoj, por konservi nian rilaton kaj plifortigi nian asocion, INOE proponas vin partopreni en sia unua virtuala kunveno. Ni kunvenos per komputilo, vidanta unu la alian kaj babilanta unu kun la alia. Ni babilos pri INOE, naturismo, Esperanto kaj planoj por estontaj agadoj.

La unua virtuala kunveno de INOE okazos sabaton, la 5-an de decembro je la 15:00 GMT (Londono) tiu estas la 16:00 CET (Centra Eŭropo Horzono: Parizo, Berlino, Budapeŝto, ...), la 10:00 EST (Orienta Norma Horzono: Novjorko, Toronto, Kubo, ...) kaj la 23:00 CST (Ĉina Norma Horzono: Ĉinio, Singapuro, Okcidenta Aŭstralio, ....).

La kunveno okazos per Microsoft Teams. Eblas partopreni aŭ per la Microsoft Teams-aplikaĵo sur komputilo, poŝtelefono aŭ tabulkomputilo, aŭ simple per retumilo (Chrome, Firefox, Edge, Safari, ...). Ni esperas ke multnombraj INOEanoj partoprenos en tiu evento! Ĝis baldaŭ!


Pritraktendaj temoj de nia kunveno inkluzivas:

  • Prezentado de INOE

  • Sinprezentado de partoprenantoj

  • Informoj pri venontaj agadoj

  • Kion la membroj atendas de INOE?

  • Kiel organizi pli da agadoj?

  • Kiel allogi pli da membroj en INOE?

  • Ĉu indas havi virtualan kunvenon denove? regule? plurfoje jare?


La adreso por konekti al la evento aperis en la lasta eldono de Naturista Vivo, jam dissendita al la INOEaj membroj. Ĉiuj naturistaj esperantistoj estas bonvenaj partopreni en tiu virtuala kunveno, por ricevi la adreson, kontaktu nin tuj!



Fontoj de fotoj: Lynette Coulson ĉe Pixabay - Naked Wanderings - Chris Montgomery ĉe Unsplash.

INOE

naturista.vivo <ĉe> gmail.com

© 2018-2020 - INOE

GDPR (Ĝeneral Datuma Protekta Regulo de la Eŭropa Unio) - INOE nur kolektas vian nomon, retadreson kaj poŝtadreson. Tiuj informoj estos nur uzitaj por la bezonoj de la asocio. Vi estas la posedanto de viaj personaj informoj. Vi rajtas aliri al viaj personaj informoj kolektitaj de ni kaj vi rajtas peti forviŝon de la tuto aŭ de specifita parto. 

  • facebook